På kmspeider.no/hypersys.no finner du lenke til innloggingssiden, mer informasjon og brukerveiledninger til hvordan du kan oppdatere din profilside eller gruppesiden. Når du er logget inn kan du oppdatere din kontaktinformasjon, registrere kompetanse eller hvordan du ønsker å motta informasjon, og etterhvert melde deg på arrangementer. På gruppesiden kan gruppene legge inn kontingent, lage og eksportere lister, sende e-post og SMS, melde på eller opprette arrangementer, og mye mere. På kmspeider.no/hypersys.no finner du også brukerveiledningene og en liste over oftest stilte spørsmål og svar (Q&A). Finner du ikke svaret du leter etter, kan du skrive en epost til hypersys@kmspeider.no for support.

Innloggingssiden til Hypersys er kmspeider.hypersys.no.

Noen endringer som har kommet på plass siste uken:

• Registrering av foresattes e-postadresser er nå på plass! Mange har med god grunn etterlyst denne muligheten. Nå er det mulig å registrere både mobil og e-postadresser på foresatte. Dette gjøres i feltet "Brukerinnstillinger og ekstra informasjon" på profilsiden.
  • Registrering av gruppepostmottakere. Alle som var registrert som gruppepostmottakere blir overført fra det gamle medlemsregisteret til det nye. For alle nye mottakere registreres dette på organisasjonsprofilen ved å legge til et nytt direkteverv "Gruppepost" på alle ledere eller andre som skal motta gruppeposten.
  • NB! Det har vært en del som har forsøkt å sette innmeldingdato for medlemmer tilbake i tid. Ved en feil har dette vært mulig. Det er viktig at dere ikke registrerer medlemmer med  innmeldingsdato før 1.1.16. Det vil medføre at medlemsskapet ikke registreres, og det vil heller ikke sendes ut faktura når kontingenten sendes ut i begynnelsen av mars.
  • Arrangementsmodulen er enda ikke ferdig utviklet, men vi håper dette kommer på plass før påske. Det vil bli sendt laget en egen veiledning for bruk av arrangementsmodulen så fort dette er på plass. Det går likevel å teste arrangementsmodulen og adminstrere enkle arrangementer, men dette er altså ikke helt på plass enda.

Ta kontakt på hypersys@kmspeider.no om det er noe du lurer på, så hjelper vi deg så raskt vi kan!