I midten av februar ble en ny pilot på dagskurs avholdt: Førstehjelp NGF+DHLR. Hovedtema var hjerte- lungeredning og bruk av hjertestarter. Det ble gjennomført mange relevante case-oppgaver, hvor den siste var veldig actionfylt! Deltakerne var fornøyde. Faktisk så fornøyde at på evalueringen skrev 100 % at de ville anbefale kurset til andre! Hvis du har lyst til å delta på kurs i førstehjelp, men ikke er interessert i hjerte- lungeredning, så blir det enda en pilot på dagskurs med førstehjelp som tema. Lørdag 30. april er hovedtema førstehjelp med fokus på det man trenger å vite om typiske ting som skjer på leir. Veldig kjekt for de av dere som skal på kretsleir, eller som bare er interessert i førstehjelp. Det er samme kursholdere som fikk slik skryt på kurset i februar.

Til høsten vil den nye ledertreningen gå over fra en pilotfase til regulær drift. Les mer om den nye kursstrukturen i Lederforum nr. 1/2016 s. 6-7.

Kommende kurs våren 2016

Turledelse vinter 24.-28. mars.

Kurs om hvordan bli en bedre leder i vinterfjellet. Avholdes av erfarne kursholdere. Påmeldingsfrist 29. februar. Les mer kom kurset og meld deg på her.

Turledelse kano 4.-8. mai.

Dette første kurset er for dem som ønsker å bli kanoinstruktører. Vi er på jakt etter deg som har mye erfaring og som ønsker å dele din entusiasme om kano til andre ledere. Søknadsfrist 4. april. Les mer om kurset og meld deg på her. 

Dagskurs førstehjelp speider 30. april.

Tips og triks for deg som har med speidere på leir. Påmeldingsfrist 11. april. Les mer om kurset og meld deg på her.