Vinter-Roland og Ekspedisjon vinter

Finnes det en bedre måte å feire påsken på enn en flott tur til fjells med mange andre engasjerte speidere? Disse vinterkursene er populære og veldig gode. Påmeldingsfrist for  (Facebook) er 21. februar og  (Facebook) 22. februar. Les mer om kursene i kalenderen på kmspeider.no.

 

    Arrangementskatalog og arrangementsplan 2016

Ny arrangementskatalog og arrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2016 var vedlagt Lederforum nr. 1/2016. Bruk dem som hjelp til å planlegge hele speideråret. Katalogen gir oversikt og informasjon om sentrale kurs og arrangementer. Sjekk ut hva som passer for deg og dine speidere! Arrangementene er delt inn etter arbeidsgrener, og sortert kronologisk i tid. Ta vare på katalogen og bruk den sammen med gruppens årsplaner i planleggingen av speidersemesteret. I midten av arrang

ementskatalogen finner du en kortfattet arrangementsplan for 2016. Ønsker dere flere eksemplarer kan dette bestilles fra forbundskontoret, eller du kan laste de ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid ikalenderen på kmspeider.no.