I juni 2016 skal speiderne i Norge være vertskap for Europakonferansen med omtrent 450 speiderledere fra hele Europa. Staben vil sove i hytter på konferanseområdet, få servert alle måltider på konferansesenteret, og staben vil få diverse stabseffekter. For å dekke noen av disse utgiftene er vi sett oss nødt til at staben må betale 1 000 kr for hele konferansen.

Til denne konferansen trenger vi en engasjert stab innenfor følgende arbeidsområder:

• Konferanse support (vertskap/infosenter)
  • Kveldsprogram
  • Transport
  • Kommunikasjon (presse, sosiale medier, åpning- og avslutningsshow)

Dette er en unik speideropplevelse som vil komme til Norge, hvor selve konferansen vil være fra 17.- 21.juni (15.-22.juni for staben) 2016 på Oslo Convention Center i Vestfold.

Du må:

• kunne kommunisere muntlig på engelsk
  • være rover eller leder
  • ha lyst til å ta i et tak på et spennende arrangement
  • velge et arbeidsområde som du ønsker å jobbe med

Det kan også være en fordel med erfaring med internasjonale speiderarrangementer, men ikke noe krav.

Hvis du brenner for internasjonalt arbeid og har lyst til å delta som frivillig i staben kan du sende en e-post hvor du skriver litt om deg selv, din motivasjon for å bli med og hvilket arbeidsområde du kan tenke deg. Søknaden og eventuelle spørsmål kan sendes til prosjektkoordinator Elise Irene Kjelling: elise.kjelling@speiding.no. Søkandsfrist 1. mars.

Sjekk gjerne ut Europakonferansen sine offisielle nettsider:en15egsc.europak-online.net  og lik oss gjerne på Facebook for å følge med: facebook.com/15egsc

Til den norske delegasjonen søker vi nå etter ungdomsdelegater og kampanjekoordinator (Norge har en kandidat til Europakomiteen i WAGGGS). Frist 1. mars. Les mer om disse her.