checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018
  • 18.02.2016

Frifond

Frist for å søke om Frifond-midler er 1. mai og 1. oktober for arrangementer, turer og kurs som har vært avholdt før disse datoene. Retningslinjer, søknads- og rapportskjema finner du her! Frifondtildeling etter rapportering på satsningsområder og medlemmer under 26 år har frist 15. november.

• 24.02.2016

Momskompensasjon

Grupper, kretser og forbundet har mulighet til å få kompensert noe av MVA-utgiftene de betalte i foregående år. Her kan du lese mer om ordningen, og hvordan dere kan få tilbakeført midler. Husk at søknadsfristen er 6. august i 2017.

Årshjul for gruppeledere

Aktivitetene som følger er datoer og tiltak som skal gjøre det lettere å være gruppeleder og bedre å være leder i gruppen. Dette er ikke en uttømmende liste over alt som bør gjøres, men noen påminnelser og forslag for god gruppedrift. Mange av tiltakene er basert på tips fra speidergrupper.

Dragekjemperne

KFUK-KFUM-speiderne har lansert et helt nytt breddetiltak til bruk i trosopplæringen i Den norske kirke. Dragekjemperne er et ferdig opplegg knyttet til legenden om St. Georg (speidernes skytshelgen), og inneholder forslag til gudstjeneste, rollespill og ulike aktiviteter hvor trosopplæring og friluftsliv går hånd i hånd.

Landsting 2017

Nå er det ikke lenge igjen! 31. mars – 2. april holdes Landsting 2017 på Quality hotell i Sarpsborg. Her skal vi drøfte viktige saker for organisasjonen, velge nytt landsstyre og sammen bidra til å forme KFUK-KFUM-speidernes fremtid.

• 31.01.2017

Ledige verv i nye nasjonale utvalg!

Landsstyret har vedtatt å opprette tre nye utvalg på nasjonalt nivå: Internasjonalt utvalg, Programutvalget og Ledertreningsutvalget. Mandatene ble vedtatt i januar, og nå starter rekrutteringen til utvalgene. Er dette muligheten du har ventet på?

• 25.02.2016

Hederstegn

Retningslinjer for tildeling av hederstegn er vedtatt av landsstyret og behandling av søknader gjøres av hederstegnutvalget. Søknadsfrister er 23. april og 11. oktober.

Design og utvikling: CoreTrek AS