Dagskurs 22. april - medlemssystem og støtteordninger

Vil du lære mer og forstå nyttige funksjoner i vårt nye medlemssystem? Vil du høre om og få tips til hvordan du kan skrive søknader og benytte deg av gode støtteordninger? Dette er et todelt kurs som går på den administrative siden for speiderledere. Første del vil handle om medlemssystemet vårt HyperSys. Kurset er rettet mot ledere som bruker HyperSys i sin rolle/verv. Les mer og meld deg på her.

Dagskurs 22. april - førstehjelp speider 

Dette kurset er spesielt rettet mot deg som har ansvar for andre, og fokuserer på vanlige sykdommer og skader som opptrer i speidersammenheng.Dette er et intensivt kurs hvor du lærer om primær- og sekundærundersøkelse, sykdomslære, hjertelidelser, forgiftninger, medisinhåndtering, nedkjøling og overoppheting. Les mer og meld deg på her.

 

Speiderunivers på Spekter

Spekter er en festival for ungdom og unge voksne fra 13-30 år, og holdes på Kalvøya i Bærum rett utenfor Oslo 23.-28. juni. En iherdig speiderkomité jobber for å lage et speiderunivers på festivalområdet med speiderkonstruksjoner, seminarer, aktiviteter og matlaging på bål. Speiderområdet blir et sted der man kan klatre, bygge, lære å lage nye ting, eller bare henge med andre speidere. Her kan du lese mer om speiderområdet på Spekter. Les mer om festivalpass og påmelding her.

 

Lederkonferansen 

Gruppelederkonferansen har byttet navn til Lederkonferansen og er nå åpen for alle ledere og assistenter hos oss. Sett av datoen nå og ta med deg lederne i gruppa til Scandic Hell i Trøndelag 27.-29. oktober.

 

Turledelse barmark

Vil du lære mer om turledelse? Vil du gi barn og unge gode opplevelser på overnattingstur i barmark? Dette friluftskurset passer for ledere som ønsker å bli bedre på å ta med speidere på tur. Kurset er preget av erfaringsbasert læring og veiledning. Les mer og meld deg på her.

Arrangementsplan for 2017

Arrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2017 var vedlagt Lederforum nr. 1/2017. Ønsker dere flere eksemplarer kan dette bestilles fra forbundskontoret, eller du kan laste de ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid i arrangementskalenderen på kmspeider.no.