Søknadsfristen er senest 25. mai, og søknadsskjemaet på Y's men sine nettsider må benyttes og fylles ut elektronisk, med angitte vedlegg. Ufullstendige eller for sent innleverte søknader vil ikke komme i betraktning.

Har du spørsmål knyttet til utfyllingen av søknaden kan søkere ta kontakt med Y's Men på epost.

NB. Denne tildelingen omfatter bare de regionale prosjektene, ikke tildelinger som skjer fra en lokal Y's Men's klubb direkte til en enhet!

For kunne søke, må søker være registrert som en enhet i Brønnøysundregisteret og ha et demokratisk valgt styre. Dette året er søkerne begrenset til følgende:

• Norges KFUK-KFUM: sentralt, krets og enhet
  • Norges KFUK-KFUM-speidere: sentralt, krets og gruppe
  • KFUK-KFUM Global
  • Y’s Men’s klubber i Norge

Informasjon om Y's Men

Y’s Men International, Region Norge består av 48 klubber med ca 1.400 medlemmer over hele landet. Organisasjonen i Norge er en del av en verdensomspennende tjenesteorganisasjon med klubber i over 70 land og med ca 27.000 medlemmer. Region Norges oppgaver er blant annet:

• Å støtte KFUK-KFUM, andre organisasjoner og menigheter i å formidler kristne verdier til barn og unge
  • Å utarbeide egne eller støtte andre prosjekter som fremmer sosial eller økonomisk likhet mellom mennesker

Region Norge har samarbeidsavtale med Norges KFUK-KFUM og Norges KFUK-KFUM-speidere.