Aktivitetshefte for Vintertråkk

2.-4. mars er det Vintertråkk, og vi håper så mange patruljer som mulig får planlagt og gjennomført sin helt egen vintertur! For å hjelpe til i planleggingen har vi samlet aktiviteter fra speiderprogrammet som passer i et eget hefte. Heftet oppsummerer punkter fra gradsprogrammet som passer å ta mens patruljene er på tur, samt aktivitetsmerker og andre aktiviteter fra aktivitetsbanken. Vi håper heftet kan være til nytte for patruljene når de planlegger sin haik. Du finner heftet på arrangementssiden for Vintertråkk. En annen nyttig ressurs er Speiderhåndboka som har et helt eget kapittel om vinter.

Husk fristen for vinterkursene våre 4. mars!

Er du klar for et vintereventyr? Påmeldingsfristen for VinterRoland (født '03-'01), Ekspedisjon Vinter (født '02-'00) og Turledelse Vinter (Rovere og ledere over 18 år) er 4. mars. Alle kursene arrangeres dagene før påskeuka, og gir masse nye kunnskaper om turer i vinterfjellet.

 

Sjekk ut den oppdaterte kursmenyen for ledere

På våre nettsider finner du informasjon alle kurs for ledere på programsiden for ledere. Hovedformålet med ledertreningen i KFUK-KFUM-speiderne er å gi forbundets tillitsvalgte og frivillige ledere de kunnskaper, ferdigheter og holdninger de trenger for å arbeide for forbundets formål og gjennomføre speiderprogrammet. For at det skal være enklere å få oversikt har vi oppdatert kursmenyen, som er delt inn i fem kategorier: Ledelse, Program, Friluftsliv, Driftskurs og Kurs om kurs. Du kan trykke på lenkene for å lese mer om hver kurskategori.

 

 

 

Arrangementsplan for 2018

Arrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2018 var vedlagt Lederforum nr. 1/2018. Ønsker dere flere eksemplarer kan dette bestilles fra forbundskontoret, eller du kan laste de ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid i arrangementskalenderen på kmspeider.no.