Kjære gruppepostmottaker

Håper du har hatt en god start på det nye året! Fjoråret var et innholdsrikt speiderår, med landsleiren Futura som høydepunkt. Men det er mye å glede seg til i 2019 også! Møter, turer, leirer, nye opplevelser og vennskap. 

Når dere planlegger årets aktiviteter anbefaler jeg å sjekke arrangementskalenderen på kmspeider.no. Kanskje vil dere sende noen av speiderne på Norsk Roland, Pefftival eller et av de andre arrangementene forbundet tilbyr? Eller finner du kanskje et kurs eller arrangement som kan gi deg og de andre lederne i gruppen ny kunnskap og inspirasjon. Kurstilbudet er variert både i innhold og lengde, slik at alle skal kunne finne et tilbud som passer for seg. Etter stor deltakelse og gode tilbakemeldinger i 2017, blir det Lederkonferanse igjen i oktober. Benytt muligheten til å gi deg og de andre lederne en helg med inspirasjon, ny lærdom og nye bekjentskaper. 

Våren er også tid for årsmøter. Takk til alle dere som tar på dere viktige oppgaver i gruppe, krets og forbund! I april møtes organisasjonen til landsting på Sola i Rogaland, og vi skal få drøfte viktige saker som strategi for 2020-2025, ny inntektsaksjon og velge nye sentrale tillitsvalgte for neste periode. Kan du tenke deg et verv på nasjonalt nivå? Eller kjenner du noen som bør utfordres? Det finnes mange muligheter, enten det er å stille som kandidat til landsstyret, eller nasjonale utvalg som ledertreningsutvalget, internasjonalt utvalg med flere. Sjekk ut ledige verv her.


Ønsker deg en god og aktiv speidervår!
 

Speiderhilsen,

Svein Olav Ekvik,

Generalsekretær