Frist for patruljeførerting 2019

17. februar er frist for å melde på patruljeførerting 2019. Hver krets kan sende to representanter som skal være valgt av kretsen, gjerne gjennom kretsens ungdomsting/patruljeførerting eller på et årsmøte. Les mer og meld på her. 

 

Speiderprogram i praksis 

Helgen 22.-24.mars arrangeres "Speiderprogram i praksis" på Nordtangen. Formålet med kurset er å trygge ledere i praktisk speiderarbeid, hvor en tar utgangspunkt i speiderprogrammet og hvordan dette kan gjøres i gruppa. Kurset tar utgangspunkt i merkekravene til vandrerne, men de de fra yngre aldersenheter vil også ha stort utbytte av å delta. Les mer og meld deg på her. 

Dagskurs - Førstehjelp Speider

Arrangeres 27. april. Påmelding Påmelding innen 11. april. Dette kurset er spesielt rettet mot deg som har ansvar for andre, og fokuserer på vanlige sykdommer og skader som opptrer i speidersammenheng. Les mer og meld deg på her. 

Bestill Dagskurs  – Andakt arrangeres 27. april

Dette er kurs som vil gjøre deg tryggere på forkynnelse, gi tips og verktøy i forbindelse med å planlegge og holde andakt, og gi et bevisst forhold til hvordan dette er knyttet til formålet vårt. Det er første krets, gruppe eller sammenslutning av grupper som bestiller dette kurset her som får ha kurset hos seg. Påmelding til kurset åpener når kurset er bestilt.  Rovere og ledere fra andre grupper kan delta.

Kveldkurs - Andakt 30. april 

Dette kveldskurset er for deg som ønsker innspill til hvordan du kan holde andakt på speidermøtet- og turer. Arrangeres på forbundskontoret i Oslo. Les mer og meld deg på her. 

Turledelse Barmark 

Vil du dra på tur i marka og lære mer om turledelse? Dette friluftskurset passer for alle rovere og ledere som ønsker å bli bedre på å ta med speidere på tur. Arrangeres 9.-12. mai på Romerikeåsen. Påmelding 23. april. Les mer og meld deg på her. 

 

NM i speiding 

NM i speiding vil i 2019 arrangeres i Grenland krets. 14.-16. juni skal nesten tusen speidere, fordelt på over hundre patruljer, vise fram sine speiderferdigheter. Les mer her.
 

Arrangementsplan for 2019

Arrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2019 var vedlagt Lederforum nr. 1/2019. Du kan laste den ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid i arrangementskalenderen på kmspeider.no.