checkmarkmatcharrow-downarrow-upstaricon-trashcanatomrope_framelightbulblightningmobilemoleculeplantsearchsignspaceshiptreelogo_futura2018
  • 24.02.2016

Momskompensasjon

Grupper, kretser og forbundet har mulighet til å få kompensert noe av MVA-utgiftene de betalte i foregående år. Her kan du lese mer om ordningen, og hvordan dere kan få tilbakeført midler. Husk at søknadsfristen er 6. august i 2017.

Årshjul for gruppeledere

Aktivitetene som følger er datoer og tiltak som skal gjøre det lettere å være gruppeleder og bedre å være leder i gruppen. Dette er ikke en uttømmende liste over alt som bør gjøres, men noen påminnelser og forslag for god gruppedrift. Flere av tiltakene er basert på tips fra speidergrupper.

Internasjonale opplevelser på landsleir

Har dere en vennskapsgruppe? Inviter dem med på Futura 2018 nå! Eller ønsker dere en internasjonal opplevelse på leiren og vil bli kjent med speidere fra utlandet? Da kan dere melde dere som vertskapsgruppe.

Medlemskontingenter for 2017

I månedsskiftet mars/april ble fakturaene for medlemskontingenten for 2017 sendt ut til alle medlemmer. Den ble sendt på e-post til alle med registrert e-postadresse, og på papir i posten til de som ikke har registrert e-post. Mange har betalt, men det er fortsatt mange som ikke har betalt enda.

• 10.05.2017

Har lederne i din gruppe gyldig politiattest?

Sjekk at lederne i din gruppe har gyldig politiattest til sommerens arrangementer og oppstart i høst. Attester vist på gruppe-, krets- og forbundsnivå er gyldig i fem år ved aktivt medlemskap, og mange attester gikk ut i 2016.

Lederkonferansen 2017 -for alle rovere og ledere

Lederkonferansen arrangeres i oktober og vil være en plass der rovere og ledere får tid til å fylle på med ny energi og inspirasjon, samt lære seg mye nytt. Dette er også en god anledning til å ta turen sammen med alle ledere og rovere i speidergruppen for å skape et enda bedre fellesskap.

• 10.05.2017

Vil du være i staben til Futura 2018?

Landsleir er neste års store happening - og nå er din sjanse her til å være med på å forme landsleiren. Landsleir er vårt største og viktigste arrangement. Å arrangere landsleir er en kjempedugnad og de legges neste tusenvis av timer av frivillige for å lage en fantastisk leir for speiderne. Hva kan du tenke deg å bidra med til Futura 2018?

Semsteroppstartspakke

Alle grupper vil før sommeren få tilsendt en smaksprøve av semesteroppstartmateriellet. Det vil også være mulig å bestille mer materiell fra speiderbutikken dersom man ønsker det – det vil kunne leveres før oppstart i august.

Design og utvikling: CoreTrek AS