NM i speiding

Påmeldingen til NM i speiding er nå åpen og alle patruljer, reiseledere, observatører og stab må melde seg på. Påmeldingsfristen er 15. mai. Mer informasjon finnes på nmispeiding.no.

 

 

Norsk Roland 129 og 130

arrangeres i Sandnes og Noro 130 på Nordtangen. Norsk Roland er for de som har minst ett år igjen som patruljefører, og som liker leirliv og praktisk speiding. Passer for motiverte speidere. Husk påmeldlingsfrist for begge kurs 22. mai.

 

Eventyr fjell

arrangeres igjen for å første gang på flere år. Eventyr fjell blir et actionfylt høydepunkt. Det blir basecamp i Jotunheimen, hvor vi bor i telt. Hver dag blir det nye og spennende aktiviteter. For de som er født i '02-'98. Husk påmelding 22. mai.

 

Lederkonferansen 

Gruppelederkonferansen har byttet navn til Lederkonferansen og er nå åpen for alle ledere og assistenter hos oss. Sett av datoen nå og ta med deg lederne i gruppa til Scandic Hell i Trøndelag 27.-29. oktober. Påmelding åpner 1. juni.

 

Arrangementsplan for 2017

Arrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2017 var vedlagt Lederforum nr. 1/2017. Ønsker dere flere eksemplarer kan dette bestilles fra forbundskontoret, eller du kan laste de ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid i arrangementskalenderen på kmspeider.no.