Skolegang er en viktig nøkkel til et liv uten fattigdom. Barn som har gått på skole lever et liv med færre helseplager og har mye bedre økonomiske muligheter. Når dere samler inn penger til Globalaksjonen, gir dere utdanning til et barn som eller ikke ville hatt muligheten til å gå på skole!

15. september sparkes aksjonen i gang, og aksjonspakken er allerede sendt ut til alle gruppene. Pakken inneholder informasjonsbrev fra forbundskontoret og fra KFUK-KFUM Global, aksjonshefte med informasjon om prosjektet og forslag til speideraktiviteter, plakat, takkekort, ID-kort, sponsorskjema, bøsseskjema og forslag til pressemelding. Aksjonsheftet er også vedlagt Lederforum 3/2015, og det meste av materialet kan lastes ned fra kmspeider.no/globalaksjonen. Bøsseklistremerker og plomberinger er sendt til vandrerlederne, eller annen leder hvis gruppa ikke har vandrere.

Ta kontakt med forbundskontoret hvis dere trenger bøsser, klistremerker, plomberingspinner eller annet materiell; post@kmspeider.no, 22 99 15 50.

Lykke til med aksjonen!