Internasjonalt arbeid, inkluderende fellesskap, medlemsvekst, friluftsliv med barn, og nye speidermerker. Dette er bare noen av temaene vi kommer innom på årets gruppelederkonferanse 23.–25.oktober.

KFUK-KFUM-speiderne er inne i en spennende periode. Nytt program, ny ledertrening, sentral innkreving og nytt medlemssystem byr på fantastiske muligheter samtidig som det vil kreve omstilling. På gruppelederkonferansen vil du få grundig orientering om alt det nye i hyggelige omgivelser og i fellesskap med andre med gruppeledelsesansvar. Dette er en fin anledning til å holde kontakten gruppene imellom og for direkte kontakt med organisasjonens sentrale ledd. Vi byr på spennende og variert program og god mat. Dere skaper resten.
–Vi skal GÅ, NÅ og SE ut, -SAMMEN.

Velkommen!

For hvem: Gruppelederkonferansen er for gruppeledere og andre i gruppestyrene rundt om i Norge. Her kan vi møtes for fellesskap, påfyll, inspirasjon og meningsutveksling.
Sted: Scandic hotell Gardermoen.
Pris: Kr 1680,- / kr 2450,- pr. person i dobbeltrom. Enkeltrom tilgjengelig mot et lite tillegg i prisen. Inntil to personer fra hvert gruppestyre kan få refundert 50% av deltakeravgiften med Frifond-midler.
Tid: 23.–25. oktober.
Påmelding: Snarest