I 2015 åpnet KFUK-KFUM-speidernes turkonkurranse Haikeligaen for første gang opp slik at hvem som helst kunne melde seg på. Responsen har vært overveldende! Målet om 100 aktive lag er nådd og vel så det, med over 300 aktive lag i løpet av første sesong.

I konkurransen kan lagene delta i ulike klasser; aldersklasser basert på vår vanlige speiderinndeling: oppdager, stifinner, vandrer og rover, samt familieklasse og en egen barnehageklasse. Tempoet har vært høyt, og turfrekvensen hyppig.  Det viser seg at det er mange som ønsker å «slå» speiderne i friluftsliv, så det er bra at speiderne bidrar med litt konkurranse!

Nå som vi er i starten av ny sesong vil alle lagene igjen starte på null poeng, så dette er en god anledning til å kaste seg med for de som syns det var litt for høyt opp til toppen på slutten av forrige. Ut over høsten blir det flere spennende månedsoppdrag som setter speiderkunnskapen på prøve, så vi oppfordrer alle til å melde inn sine patruljer, førerpatruljer eller ledergrupper! Flotte premier hver måned!