Det er vår eminente grafiske designer, Helene Moe Slinning, som har utviklet vår nye profil i en tett prosess med Speiderbutikken og forbundskontoret. 

Siste nytt i Speiderbutikken

For noen dager siden kom det nye heftet «Gradsprogram for vandrere» til Speiderbutikken. Heftene kan bestilles på speiderbutikken.no.

Ønsker du å følge med?

Husk å følge oss på Facebook og Instagram så du holder deg oppdatert om nytt materiell, nye merker, bøker og annet du trenger til speiderarbeidet ditt. Fortell oss gjerne også hva du synes om den nye Speiderbutikken.

Vi anbefaler!

Vi anbefaler alle ledere å melde seg på SpeiderbutikkNytt, og krysse av for å få informasjon tilpasset ledere. Det er kun de som krysser av der som får den viktige lederinformasjonen. Får du allerede SpeiderbutikkNytt, men er usikker på om du får informasjon tilpasset speiderledere? Klikk på lenken øverst i hvert nyhetsbrev for å tilpasse din profil. Velg info tilpasset ledere.

Vi høres!

Hilsen Geir Hagberg
Daglig leder – Speiderbutikken AS

Facebook.com/speiderbutikken
Instagram.com/speiderbutikken
SpeiderbutikkNytt finner du her 

Speiderbutikken AS er leverandør av materiell og utstyr til speidere og speidergrupper i hele landet. Vi eies av Norges KFUK-KFUM-speidere.

Alt overskudd går til mer speiding