Vi har nå lagt ut en . Det å være med i stab er en unik mulighet for å utvikle seg selv som leder og gi ungdommene en minnerik opplevelse. Hør med rovere i din gruppe om de har fått med seg muligheten.

Bli med på dagskurs i førstehjelp! Kurset har tidligere fått veldig gode tilbakemeldinger da det går i dybden på førstehjelp med to veldig dyktige kursholdere. Kurset holdes på forbundskontoret i Oslo 19. november.

Har du en eller to jenter i din gruppe som fortjener en ekstra gulrot for alt arbeidet hun gjør? Hjelp henne med en søknad til å være med på Frist for søknade er 15. oktober.

Eventyr utland - Leir

Dette er første gang vi arrangerer Eventyr utland - Leir og det er en fantastisk mulighet for gruppene å belønne flinke og engasjerte gutter og jenter ved å sende dem på utenlandsleir. Årets leir er i Danmark med 40 000 andre speidere. Skriv søknad sammen med din speider og send den inn innen 1. november.

World Scout Moot

Det er nå godt under et år igjen til World Scout Moot går av stabelen på Island. Moot er en verdensroverleir og samler rovere fra hele verden til to uker i spektakulær Islandsk natur. Leiren varer fra 25. juli til 2. august, rundreisen er to dager før leir, og tre dager etter. Informer roverne deres om at de nå har mulighet til å få en uforglemmelig opplevelse!

Mootet har nå åpnet for påmeldinger for rovere født mellom 2.8.91–25.7.99. Er du eldre kan du melde deg på som IST. Leiren koster 18.000 kr, dette inkluderer rundreise på Island med den norske kontingenten, men ikke flybilletter.

Følg den norske kontingenten på Facebook
Mer informasjon og påmelding finner du her.

Roverball

I november er det endelig klart for roverball igjen! Denne gangen møtes alle rovere i Mo i Rana. Gjør dere klare for en helg fylt med mye moro, sosiale aktiviteter, god mat og selvfølgelig ball på lørdagskvelden. Er du ikke rover selv? Send gruppas roverlag på roverball som en takk for innsatsen de gjør i gruppen. Det er flott påfyll for rovere i novembermørket. Les mer om roverballet her.

Arrangementsplan for 2016 - sommeren 2017

Aarrangementsplan med oversikt over alle kurs- og forbundsarrangementer for 2016 til sommeren 2017 var vedlagt Lederforum nr. 3/2016. Ønsker dere flere eksemplarer kan dette bestilles fra forbundskontoret, eller du kan laste de ned her. Oppdatert informasjon og påmelding til kurs og arrangementer finner du også alltid i arrangementsalenderen på kmspeider.no.