1. oktober: Søknadsfrist for Frifondstøtte for arrangementer, turer og kurs.

Mer informasjon om Frifond og hvordan gruppen søker om penger finner du her.

Planlegging av kalendersalget.

Alle grupper for tilsendt tre kalendere per medlem. Frist for endring av antall kalendere/
avbestilling er 6. oktober. Kalenderne sendes fra kontoret i uke 43 og de skal betales innen 15. desember

November

15. november: Frifondtildeling - Frist for å svare på spørsmål om satsningsområder

I oktober vil gruppene motta en e-post med lenke til medlemssystemet og en side med spørsmål relatert til KFUK-KFUM-speidernes satsningsområder. Dette tilsvarer spørsmålene som tidligere stod i årsrapportskjemaet (avkrysninger), og hvert positive svar gir uttelling i form av Frifondstøtte sammen med antall medlemmer under 26 år som betaler kontingent på andre året. Dette utbetales som tidligere mot slutten av året.

Desember

Lage gruppekalender

Det letter arbeidet til enhetslederne hvis gruppen har laget en felles terminliste med arrangementer fra gruppen, menigheten, kretsen og forbundet. Finn ut hvilken form som passer for dere, og ha en oppdatert fil tilgjengelig for alle lederne i gruppen.

Planlegg sommerens leir

Det er viktig å få ut informasjonen om sommerens leir allerede før nyttår. Send ut informasjon om dato. Reklamer også for dette på e-post og der gruppen holder til. Lag gjerne plakater til å henge opp i speiderlokalet.

I år er det vel Futura som gjelder for de fleste og mange er kanskje godt i gang med aktivitetene fra Futuraboksen. Men kanskje dere skulle tenke på om det er aktuelt å gjøre noe for stifinnerne? Kanskje dere kunne arrangere en minileir i en av de siste helgene før sommeren? Eller noen dager i  sommerferien?