Placeholder text
 • 07.09.2017

  Fiks ferdige semesterplaner

  Denne høsten setter vi fokus på semsestermerkene Ild og Opp og kommer til å dele ekstra tips i sosiale medier. Ferdige semesterplaner gjør planleggingen lettere og møtene bedre. Bruker dere semesterplanene får dere varierte møter som oppfyller punkter fra speiderstigen.

 • 07.09.2017

  Nye patruljeførerkurs lansert

  De nye patruljeførerkursene, Grunnkurs og Videregående kurs patruljefører, er klare til å tas i bruk. Grunnkurset tar for seg patruljedrift og møteplanlegging mens det videregående kurset fokuserer på det å ta ledelsen i planlegging og gjennomføring av patruljetur.

 • 07.09.2017

  Ledige verv og stillinger

  Liker du å samarbeide og finne gode løsninger sammen med andre? På nettsidene finner du alltid en oversikt over ledige verv i organisasjonen. Nå har vi også flere spennende ledige stillinger som ansatt på forbundskontoret i Oslo.

 • 07.09.2017

  Speiding for alle! - Speiderbutikkens utstyrsfond

  Foresattes økonomi skal ikke være til hinder for å delta på våre aktiviteter. Som leder møter man likevel ofte på barn som ikke har råd til nødvendig utstyr for å drive med speiding. Derfor har vi, med støtte fra Miljødirektoratet, opprettet Speiderbutikkens utstyrsfond.

 • 07.09.2017

  Kvantumsrabatt og salg i Speiderbutikken

  For en liten gutt eller jente som er ny i speideren kjennes det trygt å slippe å være i tvil om hvem som er speiderledere på møtene. Derfor er det en god idé å utstyre alle lederne med like t-skjorter i store størrelser som kan tres utenpå vanlig tøy under møtene.

 • 07.09.2017

  Aktivitetskalenderen 2018

  I oktober kommer KFUK-KFUM-speidernes aktivitetskalender for 2018. Kalenderen er en praktisk planleggingskalender med tydelig speiderprofil, og viser frem hvem vi er og hva vi står for.

Design og utvikling: CoreTrek AS