Kjære gruppepostmottaker

Som ny generalsekretær for denne fantastiske organisasjonen vil jeg først få si at jeg er veldig glad for tilliten og muligheten, og gleder meg veldig over å være i godt i gang. Denne helgen med landsstyremøte på vårt nasjonale leirsted Nordtangen, sammen med en stor gjeng iherdige Banevoktere og dugnadsfolk. Jeg ser frem til å jobbe tett sammen med dere gruppeledere, andre frivillige og ansatte i tiden framover for å nå målene vi i felleskap har satt oss.

Et fokus fremover er at programmet, ledertreningen og medlemssystemet Hypersys skal få satt seg ordentlig i organisasjonen. Vi vil jobbe videre for å gi dere som leder godt innhold og verktøy som gir de beste forutsetninger til å drive godt speiderarbeid.

Vi har mye å glede oss til! Lederkonferansen 27.-29. oktober har allerede over 150 påmeldte deltakere, en uke før fristen 15. september. Dette kan bli et av årets høydepunkter, så jeg håper du og dine medledere benytter anledningen til å delta denne helgen. Det er også mange muligheter til å engasjere seg på nasjonalt nivå denne høsten. Landsleiren rekrutterer for fullt til sine komiteer og oppgaver. Det er utlyst verv til nasjonale utvalg for ledertrening og program, og det søkes personer til arbeidsgrupper for ny strategi 2020-2025 og nye inntektsaksjoner. Les mer om disse på futura.kmspeider.no og kmspeider.no/verv.

Med ønske om en god speiderhøst!

Svein Olav Ekvik,

Generalsekretær