Ledige verv


Nasjonale utvalg og arbeidsgrupper

Du har nå muligheten til å bli med i et av de nasjonale utvalgene eller arbeidsgruppene, Internasjonalt utvalg, programutvalget eller ledertreningsutvalget. Utvalgene har oppstart høsten 2017 og oppnevningsperioden er to år. 

Vi søker også etter deg som kan tenke deg å være med i en arbeidsgruppe som skal jobbe med forbundets langtidsstrategi for 2020-2025 fram mot landsting i 2019, eller i arbeidsgruppen som skal jobbe med modernisering av forbundets inntektsaksjon og alternativer til dagens kalendersalg. Mer informasjon, mandat og rammer for dette arbeidet kommer snart!

Delta på The Academy

Har du lyst til å knytte kontakter med speidere fra hele Europa, og lære deg mer om speiderarbeid nasjonalt og internasjonalt? Da kan du søke om å delta på The Academy, som holdes 31. oktober til søndag 5. november, i Esztergom i Ungarn. Merk søknadsfrist 10. september!

Stab på forbundskurs

Et av forbundets fokusområder er å utvikle unge ledere, og det å være stab på forbundskurs er god ledertrening. De aller fleste som har vært stab tidligere ønsker å gjøre det igjen, nettopp fordi de har fått mange fine erfaringer samtidig som det er veldig gøy. Dette er en gylden mulighet for å utfordre deg selv i et avgrenset prosjekt. Les mer om de 37 vervene i utlysningene og søk gjennom skjema nederst på siden.

Her finner du en oversikt over alle ledige verv.

 

Ledige stillinger


Forbundskontoret søker to kommunikasjonsmedarbeidere

Da teamleder for kommunikasjon og markedsføring har gått over i ny rolle, og vår kommunikasjonsrådgiver skal ut i foreldrepermisjon søker vi nå etter to kommunikasjonsrådgivere. Den ene stillingen er en fast stilling på 100 %, og den andre et vikariat i 100 % stilling. Stillingene inngår i organisasjonens kommunikasjons- og markedsføringsteam på to personer, og har intern og ekstern kommunikasjon som sine hovedoppgaver. Vi søker etter deg som har lyst til å jobbe med et bredt spekter av kommunikasjons- og markedsføringsoppgaver.

Les mer her. Søknadsfrist 21. september.

Speiderbutikken søker totimeansatte butikkmedarbeidere

Ønsker du en fleksibel jobb med mulighet for utvidelse på sikt? Stillingene vil passe spesielt godt for studenter eller andre med en fleksibel ukeplan. Stillingens størrelse er ca. 4 timer fast per uke fordelt på to dager. Mulighet for ekstra arbeid under arrangementer som NM i speiding og landsleiren Futura
i 2018, samt ved spesielle prosjektoppgaver og i sesong med høyt press.

Les mer her. Søknadsfrist 17. september.