Kjære gruppepostmottaker,

Takk for en fantastisk landsleir! Alt det dere som ledere og grupper har bidratt med gjorde landsleiren til en uforglemmelig opplevelse for både speidere og ledere. Landsleir gir minner for livet, og for meg er landsleir et sted der speidingens formål, metode og kvaliteter kommer virkelig til syne.

Jeg håper landsleiropplevelsen fortsatt sitter i og gir en vitamininnsprøytning for gruppens aktiviteter inn i den nye speiderhøsten. Påfyll og energi til en ny aktiv speiderhøst, med mange gode møter, turer, Globalaksjon, kanskje noen nye speidere, vennskap og gode mestringsopplevelser. Selv om landsleiren nå ligger bak oss, har vi heldigvis mye å glede oss til i tiden som kommer også.

Det er også morsomt at det helt nye konseptet Pefftival har hatt god påmelding, og nå ser det ut til at nærmere 200 deltakere i ungdomsskolealder fra hele landet kommer til Nordtangen 21.-23. september for festival og et innholdsrikt program.

20. juli trådte den nye personvernforordningen GDPR i kraft i Norge. Det er noe som påvirker alle deler av organisasjonen, men det trenger ikke være så vanskelig. I denne gruppeposten får du noen tips til hva gruppene bør tenke igjennom når det kommer til personvern og håndtering av medlemsopplysninger.

Med ønske om en god speiderhøst,

Svein Olav Ekvik,

Generalsekretær