Sjekk ut alle forbundets arrangementer på kmspeider.no/arrangementer/

Bli med på Nordtangenleir sommeren 2019

Ønsker dere å dra på leir uten å planlegge den selv? Bli med på leir på Nordtangen neste sommer! Ta med egne patruljekasser, leirutstyr og telt og møt opp! VI sørger for mat og drikke, og det vil bli aktiviteter som kanopadling, haik, bading, lek og moro. Dere vil garantert få en god leiropplevelse!

Alle speidere uansett forbund er velkomne. Les mer på kmspeider.no/nordtangensommer

Veilederkurs 2.-4. november

Dette veilederkurset vil være koblet til de nye patruljeførerkursene og er en god start for å innha den kompetansen du trenger for å være stab på patruljeførerkurs i kretsen. Kurset passer for deg som ønsker å lære mer om det å være veileder for speidere i ungdomsskolealder på patruljeførerkurs og liknende og samtidig ha det gøy sammen med andre rovere.

Eventyr utland London

I 2019 arrangerer vi tur til London for både gutter og jenter. Denne turen er for aktive speidere som ønsker å lære mer om internasjonal speiding og oppleve mye annet av det London har å by på.

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som har bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Denne turen er for de som er født i '05-'03. Søknadsfrist 29. oktober!

Kretsforum 26.-28. oktober

Kretsforum og lederkonferansen er de sentrale møteplassene mellom landsstyret og kretsene i perioden mellom landsting. Der drøftes saker av strategisk karakter, oppfølging av landstingssaker, og andre aktuelle saker av stor betydning. Hver krets stiller normalt med kretsleder, visekretsleder og roverkontakt.