Placeholder text
  • 30.08.2019

Bildesamtykke, hvorfor er det viktig?

I fjor ble GDPR innført i Norge og vi har derfor strammet inn rutinene om samtykke ved fotografering og bruk av bilder. Før vi tar bilder og bruker de i organisasjonen må det hentes inn samtykke. For de under 15 år må det gjøres av speiderne sammen med en foresatt.

• 30.08.2019

Gruppekompasset

Gruppekompasset er et helt nytt gruppeutviklingsspill. Gjennom å ta stilling til ulike påstander er målet at gruppen skal bli mer bevisst over de ulike aspektene ved speiderarbeidet, og finne ut hva de gjør bra, og hva man kan bli enda flinkere til. Spillet ble sendt ut til alle grupper i august.

Globalaksjonen

Globalaksjonen arrangeres lokalt i tidsrommet 15. september til 1. februar. I år fokuserer Globalaksjonen på ungdoms rettigheter og medvirkning i Sør-Sudan, Tanzania og Palestina. Globalaksjonsmateriell sendes ut fortløpende, fyll ut skjemaet nederst på nettsiden og få materiellet sendt til gruppa. Merk at det kan ta opptil 14 dager fra bestilling til det sendes i posten.

Nye medlemmer i Hypersys

Har dere fått noen nye medlemmer i høst? Husk å vedlikeholde medlemslistene og melde nye inn fortløpende! Alle nye medlemmer innmeldt etter 1. august betaler halv kontingent.

Årshjul for gruppeledere

Aktivitetene som følger er datoer og tiltak som skal gjøre det lettere å være gruppeleder og bedre å være leder i gruppen. Dette er ikke en uttømmende liste over alt som bør gjøres, men noen påminnelser og forslag for god gruppedrift.

Design og utvikling: CoreTrek AS