checkmarkmatcharrow-downarrow-upicon-trashcan
  • 23.02.2016

Ledig verv

Liker du å samarbeide og finne gode løsninger sammen med andre? Vil du bruke engasjementet ditt til å skape resultater og bidra til at organisasjonen kan tilby enda bedre speiding? Det finnes mange muligheter om du har lyst til å engasjere deg. Her finner du oversikten over ledige frivillige verv til utvalg og komiteer:

• 21.11.2016

Velkommen som leder-kurs

Som en del av den nye ledertreningen i forbundet blir det i løpet av desember lansert et nytt «Velkommen som leder»-kurs som skal tas av alle nye ledere og assistenter før de blir godkjent som leder eller assistent. Kurset er enklere å gjennomføre og bedre tilpasset enn tidligere introduksjonskurs.

• 21.11.2016

Ny funksjonalitet i Hypersys

Det jobbes kontinuerlig med å rette feil og forbedre funksjonaliteten i medlemssystemet, og vi er takknemlige for tålmodighet og alle innspill til forbedringer. Noe ny funksjonalitet er nylig implementert og mer kommer snart.

Dragekjemperne

KFUK-KFUM-speiderne har høsten 2016 jobbet med et helt nytt breddetiltak til bruk i trosopplæringen i Den norske kirke. Dragekjemperne er et ferdig opplegg knyttet til legenden om St. Georg (speidernes skytshelgen), og inneholder forslag til gudstjeneste, rollespill og ulike aktiviteter hvor trosopplæring og friluftsliv går hånd i hånd.

Globalaksjonen

Gjennom Globalaksjonen har vi i 2016–2018 spesielt fokus på Sri Lanka KFUK, og arbeidet for å gi barn og unge verktøy for å kjempe seg ut av fattigdommen.

Jul i Speiderbutikken

​Hva gir du til en speider som har «alt»? Speiderbutikken har noen gode tips! I tillegg har vi et par gode tilbud til speidergrupper som trenger premier eller materiell til speiderhytta, speiderlokalet etc.

Årshjul for gruppeledere

Aktivitetene som følger er datoer og tiltak som skal gjøre det lettere å være gruppeleder og bedre å være leder i gruppen. Dette er ikke en uttømmende liste over alt som bør gjøres, men noen påminnelser og forslag for god gruppedrift. Mange av tiltakene er basert på tips fra speidergrupper.

Design og utvikling: CoreTrek AS