Siste frist for bestilling av varer før jul

Skal du være sikker på å få varer fra Speiderbutikken før julaften må du bestille senest torsdag 15. desember ved midnatt. Fredag 16. desember pakker vi for harde livet for å rekke Postens frist. Vi vil da effektuere bestillinger i kronologisk rekkefølge slik de kom inn (det er mest rettferdig). Det hjelper altså ikke å bestille i siste liten og skrive i kommentarfeltet at det haster. Alt haster før jul – så vær heller tidlig ute. Dette gjelder selvsagt ellers også.

NYHET! – få ditt eget navn på piquet-skjorta

Nå tilbyr vi piquet-skjorte med forbundslogo og ditt eget navn brodert på brystet. Gjennom en ny samarbeidspartner kan vi nå lage spesialproduksjoner i relativt små kvanta.

Tilbudet gjelder grupper som bestiller minst 5 stk. piquet-skjorter med brodering i samme bestilling. Bestillingen kan bestå av både dame- og herremodeller i ulike størrelser. Skjortene bestiller du i nettbutikken. I kassen oppgir du i kommentarfeltet at det gjelder personlig tilpasning. Da kontakter vi deg for korrekte navn på hver skjorte.

Pris: Piquet-skjorte, kr 219,-/stk + navnebrodering, kr 39,-/stk. Frakt tilkommer.

Du bestiller piquet-skjortene her.

PS. Ønsker dere andre spesialproduksjoner av t-skjorter, hettegensere, m.m. så ta kontakt med oss i Speiderbutikken. Vi er godkjent leverandør av merket Tracker® og kan tilby gode priser til egne medlemmer.

Andre julegavetips til ledere:

Premier og materiell til speidergrupper

Speiderbutikken har et overskudd av profil t-skjorter som vi nå ønsker å tilby speidergrupper til en god pris. Det er hovedsakelig snakk om hvite t-skjorter med kmspeider-profiltrykk på brystet. T-skjortene er egnet til premier, til bruk i aktiviteter som potettrykk (stor flate på ryggen), annet tekstilarbeid hvor dere trenger stoff å klippe opp etc. Særlig ved kjøp av store størrelser er vi villige til å selge dem svært billig, og uansett vil tilbudet være til under vår kostpris. Kontakt oss for prisforespørsel.

Nye kaffekrus til speiderhytta?

Vi har ca. 30 stk. flotte porselenskrus med Tett på-logo som vi selger i nettbutikken til kr 25,- /stk. For speidergrupper som ønsker å supplere speiderhytta med nye krus kan vi tilby en pris per krus på kr 15,- ved kjøp av minst 15 stk. Bestill i nettbutikken. Rabatten kommer automatisk i kassen ved bestilling av minst 15 stk.

Husk å følge oss på Facebook, Instagram og ikke minst nyhetsbrevet SpeiderbutikkNytt, så holder du deg oppdatert om nytt materiell, nye merker, bøker og annet du trenger til speiderarbeidet ditt.

Vi høres!

Hilsen Geir Hagberg
Daglig leder – Speiderbutikken AS

Facebook.com/speiderbutikken  
Instagram.com/speiderbutikken  
@SpeiderbutikkNytt  

Speiderbutikken AS er leverandør av materiell og utstyr til speidere og speidergrupper i hele landet. Vi eies av Norges KFUK-KFUM-speidere.

Alt overskudd går til mer speiding!