Vi du delta på Ung talspersonkurs på Island?

Vi søker to deltakere til å delta på talspersonkurset: Young Spokesperson 2017 på Island. Du må være mellom 18 – 24 år for å delta.

Medlemmer til kontigentledelsen til Roverway 2018 søkes

Er du den roveren eller lederen den norske kontingenten til Roverway 2018 i Nederland er på jakt etter? Kontingentleder Henrik Moum Grimstad søkes etter dyktige og engasjerte rovere og ledere som sammen med han skal utgjøre kontingentledelsen.

Vil du jobbe for at det skal bli enda bedre å være frivillig leder?

Har du lyst til å jobbe med HR (Human Resources) i speidersammenheng? KFUK-KFUM-speiderne lyser ut fire plasser i en prosjektgruppe for frivillige ressurser i organisasjonen.

Vi søker stab til våre forbundsarrangement i 2017

Har du lyst til å utvikle deg som leder? Vil du møte nye mennesker? Vil du dra på en fantastisk tur? Ønsker du mange gode erfaringer og å fylle på litt i CV-en din? Da bør du søke om å være stab på våre forbundskurs!

KFUK-utvalget søker to nye medlemmer

KFUK-utvalget er et felles utvalg for Norges KFUK-KFUM og Norges KFUK-KFUM-speidere i arbeidet med å virkeliggjøre YWCA mål og strategier i Norge.

Vil du gjøre oss til en enda tryggere og sikrere organisasjon?

Vi søker nå etter frivillige medarbeidere som kan sitte i Ressursgruppen mot grenseoverskridende adferd (ett medlem) og den nyopprettede Koordineringsgruppen for sikkerhet (fire medlemmer).

Bli med på å arrangere landsleir!

Flere av etatslederne til hovedkomiteen til landsleiren i 2018 er på plass, men det er fortsatt noen posisjoner ledige. Har du lyst selv, eller kjenner noen som bør få utfordringen?