Høsten er den store rekrutteringstiden for mange, men vi har sett at mange grupper også har stor suksess med å rekruttere på nyåret. Frafall fra andre aktiviteter gjør at mange unge ønsker seg et nytt tidsfordriv etter jul, og ved å bestille vervemateriell nå kan dere få mange nye medlemmer i januar! Vervekort kan for eksempel sendes med de som har vært speider et semester slik at de kan ta med venner. Kanskje kan plakater og vervekort ligge synlig i kirka rundt juletider?

Forbundskontoret ønsker å hjelpe gruppene med å rekruttere flere medlemmer, og tilbyr derfor gratis vervekort og plakater for gruppene. Vervekortene er flotte å dele ut eller legge frem på strategiske plasser. Bruk dem som et generelt informasjonsskriv, eller som invitasjon til et spesielt arrangement – vi printer det du ønsker!

Vi sender også ut ulike plakater som dere kan henge opp i nærmiljøet. Vi låner også ut bannere og flagg i ulike størrelser.  Ta kontakt med Magnus på magnus@kmspeider.no om dere ønsker tips eller mer informasjon! Se plakater og annet her

Vervekort kan bestilles ved å bruke skjemaet nedenfor. Ønsker dere blanke kort kan dette bestilles ved å ta kontakt på post@kmspeider.no / tlf 22 99 15 50 (man-fre 09-15)