Kartet ligger under "Bli med" og gir en oversikt over hvor det finnes KFUK-KFUM-speidergrupper og gir kontaktinformasjon og informasjon om møtested og tidspunkt. Vises dere på kartet, med kontaktinformasjon, blir dere synlige ovenfor potensielle medlemmer.

Informasjonen som vises i kartet hentes fra Hypersys. Dersom dere ønsker å endre i den informasjonen som vises i kartet kan dere gjøres under gruppes organisasjonsprofil. Kartkoordinater, møtetid og møtested legges inn under feltet "innstillinger og dynamisk data". Kontaktinformasjon kan dere endre under "basisinformasjon".

Du kan når som helst redigere informasjonen i Hypersys. Når informasjonen er registrert i Hypersys vil det også vises i kartoversikten (merk at det kan ta noe tid fra du endrer i Hypersys til kartet oppdaterer seg).

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til kartet, ta kontakt med ragnhild@kmspeider.no.