Vi syns det har vært et kjempeflott speiderår og det er takket være alle våre medlemmer! Vi har derfor laget en julekalender med aktiviteter dere kan gjøre i adventstiden. I hver luke er det en illustrasjon og en aktivitet. Aktivitetene er lagt opp slik at de kan løses alene eller sammen med gruppa.

I julekalenderen er det to konkurranser:
GJØR AKTIVITETEN som står på luka og send inn bilde til speiderbladet@kmspeider.no.
Husk skjerf!

LØS KODEN. I hver luke er det en illustrasjon. Gå inn på aktivitetsbanken: kmspeider.no/aktivitetsbanken for å finne og løse koden. Koden legges ut underveis, og siste hint kommer 24. desember. Løsningen kan sendes via skjemaet som dukker opp i aktivitetsbanken på julaften.

Frist for innsending av løsningen er 2. januar. Vinnerne trekkes i 2019. Lykke til!