Siden forrige versjon av brukerveiledningen, har det kommet mye ny funksjonalitet i Hypersys, og en del ser litt annerledes ut. Den nye brukerveiledningen er oppdatert med nye forklaringer og bilder. Vi oppfordrer deg til å ta en titt på brukerveiledningen og tipse dine medledere og andre som er aktive brukere av medlemssystemet.

Last ned brukerveiledningen her.

Nye medlemmer, halv kontingent og viktige datoer
Har dere fått nye medlemmer i høst? Huske at de skal meldes inn fortløpende slik at de får sin kontingent for innværende år, mottar medlemsblader og er forsikret. De som har meldt seg inn etter 1. august får halv kontingent. Vi minner om at det kan være lurt å gjøre vedlikehold på medlemslistene til gruppen nå før nyttår, slik at det kun er aktive medlemmer som blir med over til det nye året. Husk å melde ut medlemmer som har sluttet. Om noen ikke har vært på møter en stund eller ikke har betalt kontingent, sjekk om de fortsatt ønsker å være medlem, og hvis ikke, meld dem ut slik at vi slipper å sende ny kontingentfaktura til dem i februar.

Ved registrering av nye medlemmer får man spørsmål om «Send velkomstepost» og «Inkluder faktura» Disse er som standard avkrysset, og man må aktivt fjerne avkryssingen om de ikke skal utføres. I januar og fram til første ordinære utsending av kontingentfaktura bør man fjerne avkryssingen, slik at faktura IKKE sendes med en gang. Dette fordi det kan bli feil kontingent hvis gruppen og/eller kretsen ikke har oppdatert sine kontingentsatser. Man bør også fjerne avkrysningene hvis man planlegger å legge det nye medlemmet inn i en familiegruppe.

Husk også å oppdatere gruppens kontingentsatser for 2019 i perioden 2. januar til 15. januar. Forbundskontingenten i 2019 er 460 kr. Les mer om kontingenten her.

Har du spørsmål? Ta kontakt på hypersys@kmspeider.no