Hvorfor verve?

• Vi vil at så mange som mulig skal få muligheten til å bli med i speideren, og det er lettere å bli med hvis du blir invitert med på ett møte.
  • Jo flere speidere, jo morsommere blir det! Når vi er flere har vi flere venner å være med, og vi kan ha mange morsomme aktiviteter.
  • Du får vervepremier, og de beste ververne får fortelle om sine vervetips i en av de neste utgavene av Speiderbladet.
  • Du kan hjelpe speidergruppen din! Den gruppen som får med flest nye medlemmer får 5000 kroner som dere kan bruke på hva som helst.

Hvordan kan jeg delta på vervekonkurransen?
Vervekampanjen varer fra august  – 15. november
Når en du har vervet har meldt seg inn i speideren kan du registrere det på kmspeider.no/verving.  For at vervingen skal telle i konkurransen må den du har vervet betale kontingent innen 1. desember.
Vinnere annonseres i speiderblad nr 1 - 2021.

Hva kan jeg vinne?
Alle som verver en venn får en fin kopp fra speiderbutikken og et stilig vervemerke. Alle som verver er også med i trekningen av ett av tre gavekort på 1500,- i Speiderbutikken. Jo flere venner du verver, jo flere lodd i trekningen får du! Alle du verver hjelper også gruppen din - gruppene som får flest nye medlemmer får 5000,- dere kan bruke på hva dere vil.

Foto: Helen Sola Nordland