Forside
Program
Aktiviteter
Praktisk informasjon
Påmelding
Konsert

Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops i livredning og førstehjelp. På kveldene blir det fete konserter og leirbål.

På Pefftival reiser du sammen med de andre speiderne i gruppa di UTEN LEDERE! Dere bor sammen i egne telt, spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt og koser dere masse sammen! Kanskje kan dere planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor eller noen fra nabogruppa?

Årets tema er livredning og førstehjelp. Derfor vil øktene ha fokus på dette, og man vil få mulighet til å øve på grunnleggende førstehjelp, være med på dramatiske øvelser og mye, mye mer. Det vil være tilbud om aktiviteter man sjelden får være med på andre steder. Det blir en actionfylt helg med høyt tempo og minnerike opplevelser!

Pefftival avholdes på Nordtangen speidersenter i Gran kommune. Kommer du langveis fra er det letteste enten å fly til Gardermoen og bli med på fellestransporten herfra eller å ta tog fra Oslo S. Er det nok deltagere som kommer med tog, settes opp et eget stopp på speidersenterets helt egne perrong. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. 

Påmeldingen er nå stengt. Mer informasjon om påmelding finner du i menyen til høyre eller øverst i høyre hjørne (på mobil). 

Ved spørsmål kan du kontakte prosjektleder Halvard på halvard.wersland@kmspeider.no.

 

Arrangementet støttes av: