Bli med på årets kuleste speiderfestival! Hold av datoen nå! For deg født i '05 - '07.

Forside
Program
Praktisk informasjon
Påmelding

Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det fete konserter og leirbål.

På Pefftival reiser du sammen med de andre speiderne i gruppa di UTEN LEDERE! Dere bor sammen i egne telt, spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt og koser dere masse sammen! Kanskje kan dere planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor eller noen fra nabogruppa?

Årets tema er beredskap og sikkerhet, med morsomme aktiviteter innenfor prepping for naturkatastrofer, detektiv- og politiarbeid. Det blir en actionfylt helg med høyt tempo og minnerike opplevelser!

Pefftival avholdes på Nordtangen speidersenter i Gran kommune. Kommer du langveis fra er det letteste enten å fly til Gardermoen og bli med på fellestransporten herfra eller å ta tog fra Oslo S. Er det nok deltagere som kommer med tog, settes opp et eget stopp på speidersenterets helt egne perrong. Mer informasjon om dette vil komme etter hvert. 

Ettersom Pefftival er et arrangement med rundt 200 deltakere er det nå uforutsigbart om vi kan tillate at arrangementet finner sted. Vi oppdaterer arrangementet så snart nye anbefalinger eller beslutninger om arrangementet tas.

På grunn av uforutsigbarhetene knyttet til koronasituasjonen ønsker vi å vente med å ta en endelig avgjørelse på hvorvidt arrangementet kan gjennomføres som planlagt. Derfor er det ikke nødvendig å betale deltakeravgift ved påmelding. Påmeldingen er åpen, men dere vil få nærmere beskjed om dato for innbetaling av deltakeravgiften. Du kan melde deg på gjennom Hypersys her.

Bli med som stab på Pefftival 112!

Født i 2004 eller tidligere? Pefftival trenger mange i staben for å få arrangementet til å gå rundt. Pefftival er beskrevet som et av de beste arrangementene å være stab på, ettersom man får prøvd seg i arrangering av et større arrangement, samtidig som man får mange nye venner, med mye tid til sosialt. I tillegg til rundt 40 plasser i staben trengs det også én stabsansvarlig og én arrangementsansvarlig. Les mer og søk her.

Ved spørsmål kan du kontakte post@kmspeider.no.

Foto: Lars Røraas