Gå ikke glipp av årets kuleste speiderfestival 9.-11. september! For deg født i '07 - '09.

Meld deg på her*

*Du må logge inn i Hypersys før du trykker på lenken. Du finner også påmeldingssiden i Hypersys, trykk på arrangementer og velg Pefftival. Påmeldingsfrist er 21. august. 

Pefftival er den største årlige speiderfestivalen hvor du møter speidere fra hele landet og får delta på kule aktiviteter med andre på din alder. I løpet av helgen blir det spennende aktiviteter og workshops. På kveldene blir det konsert og leirbål. Tema i år er musikk og det vil blant annet bli silent disco!

Pefftival er et arrangement av og for ungdommer. Du bor i telt på leirområdet og spiser med de andre deltakerne i et stort mattelt. Kanskje kan du planlegge å bo sammen med noen dere møtte på Pefftival i fjor, på landsleiren Gnist eller noen fra nabogruppa?

Ta med en venn

For de som har lyst vil det i år være mulig å ta med en venn på Pefftival. Deltakeravgiften til vennen vil bli dekket. Det er kun lov til å ha med en venn og vennen kan ikke være medlem av KFUK-KFUM-speiderne. Vennen må kun betale for reise og har også mulighet til å søke om reisestøtte i etterkant av Pefftival. Det er et bestemt antall plasser, så det er førstemann til mølla. Vennen kan bli meldt på ved å ta kontakt på e-post, silje.oderud@kmspeider.no

Reisestøtte

Som deltaker på Pefftival vil det være mulighet til å få igjen noe av det man bruker på reise. Reisen skal være miljøvennlig og billigste alternativ, så langt det lar seg gjøre. De som bruker 250 kr eller mer på reise kan få tilbake opptil 60% av summen som overstiger 250 kr. Summen vil bli bestemt etter antall deltagere og hva de betaler i reise. Endelig sum dere kan få tilbake blir klart etter arrangementet er over. Da kan dere som har reiseutgifter på over 250 kr sende inn oppgjørsskjema. Det er viktig at dere tar vare på kvitteringene fra reisen, da disse må legges til her.

Født i '06 eller eldre? Bli med i Pefftival-staben!

Har du lyst til å være stab for første gang? Eller har du lyst til å bli kjent med andre fra hele landet? Les mer og søk om å være med i staben her..

Spørsmål?

Ved spørsmål kan du kontakte prosjektleder Silje Øderud på silje.oderud@kmspeider.no eller telefon 977 71 662.

Foto: Lars Røraas