SLIK GJØR DU

  1. Kutt opp rødløk og squash i småbiter. 
  2. Brun rødløk i oljen i en kjele.
  3. Tilsett hakkede tomater og kikerter. La det koke i noen minutter. 
  4. Ta kjelen vekk fra bålet og tilsett couscous og squash, la det svelle. Etter noen minutter blander du inn fetaost. Fyllet er nå klart. 
  5. Kutt av "lokket" på paprikaen og rens ut innholdet. 
  6. Fyll paprikaene, sett på "lokket" og pakk de inn i aluminiumsfolie. 
  7. Sett paprikaene til steking i bålet. Steketiden er til paprikaene har blitt litt myke. 
     

INGREDIENSER

  • 4 paprika
  • 1 boks hakkede tomater
  • 1 rødløk
  • 1/2 squash
  • 2 dl couscous
  • 1 boks kikerter
  • 1 boks fetaost
  • Olje til steking
     

UTSTYR

  • Bål
  • Kjele
  • Aluminiumsfolie
     

Foto: RitaE/Pixabay