BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. Oppskriften er hentet fra KFUK-KFUM Global.

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kjøttet i terninger.
  2. Finhakk løken.
  3. Varm olje i en gryte og ha i løk. Stek til løken er gyllen.
  4. Ha i kjøttet og rør godt. 
  5. Tilsett tomater når kjøttet er brunet.
  6. Ha i salt og litt vann, og la det koke til kjøttet er mørt.
  7. Ta av skallet på gresskaret og del det opp i små biter.
  8. Kok gresskaret i 10-15 minutter i en gryte for seg selv. 
  9. Ha det kokte gresskaret i gryta med kjøtt og la alt koke et par minutter.
  10. Server med ris, maisgrøt eller brød.
     

UTSTYR

Ingredienser

  • 500 gram kjøtt fra okse, lam eller geit
  • 300 gram gresskar
  • 4 løk
  • 4 tomater
  • Olje til steking
  • Salt

Annet utstyr

  • Kniv
  • Gryte
  • Skjærefjøl
  • Bål, stormkjøkken eller komfyr