Ha mel, bakepulver og smør i bollen. Bruk hendene til å blande. 

Ha i sukker og halve peanøtter. 

Ha i egg og melk.

Bruk hendene til å kna deigen godt sammen før den rulles til 2 cm tykke pølser. Del pølsene i 6 cm lange stykker. Hell i olje slik at du har nesten 2 cm i pannen eller gryten. Varm opp og legg i stengene. La stengene steke til de er gyldne før du legger dem på kjøkkenpapir for å renne av seg. Hvis oljen er for varm er det fort gjort å svi stengene. Husk også på at varm olje lett kan lage brannsår, vær forsiktig!

Utstyr


  • 3 dl hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss margarin
  • 0,75 dl sukker
  • 1,5 dl peanøtter
  • 1 egg
  • 0,35 dl melk
  • Olje
     
  • Bakebolle
  • Kniv
  • Panne eller gryte
  • Husholdningspapir
  • Komfyr eller bål