Dette dagskurset vil handle om medlemssystemet vårt HyperSys. Kurset er rettet mot ledere som bruker HyperSys i sin rolle/verv. Du vil lære om de viktigste funksjonene og det vil være mulighet for å spørre spørsmål underveis. For å delta bør du ha noe kjennskap til systemet og ha loggingen i orden. Ta med egen pc. 

Kurset starter nøyaktig kl 9:00 og er ferdig senest kl. 15:00. På Ynglingen, med adressen Ytre Eiganesvei 21, 4022 Stavanger. 

Kursleder er en fra prosjektgruppen til HyperSys. 

Kursavgift er 700 kr. Husk at 75 % av deltakeravgiften kan bli refundert til gruppa som Frifond-støtte hvis du søker om støtte innen 1.oktober 2017. 

Det vil bli en lunsjpause, så hvis du har noen allergier er det fint om du skriver det i påmeldingen under. Dagskurs har vært populære, så det anbefales å melde seg på så rask som mulig. Vi legger opp til at deltakerne kommer seg til og fra kurset på samme dag. Hotellopphold blir ikke dekket.

Påmelding skjer til post@kmspeider.no. Husk navn, fødselsdato, speidergruppe, krets, allergier, adresse og postnummer. Kursavgiften betales til Roaland krets sin konto: 3101.08.95617. Mer innbetalingen med navn og "Dagskurs - Medlemsystem".