Søk om å delta på Eventyr Utland 2024 innen 1. november
 

Om arrangementet

Eventyr Utland Sveits arrangeres fra 22. til 27. februar 2024. På turen lærer deltakerne mer om internasjonal speiding, er med på økter om relevante globale spørsmål og blir kjent med nye speidervenner. I tillegg får deltakerne oppleve flere ulike vinteraktiviteter, som å stå på ski eller snowboard og andre ting Sveits har å by på. All overnatting vil skje på WOSM sitt internasjonale speidersenter i Kandersteg.

Vi ønsker at turen skal være en gulrot eller en belønning til en speider som bidrar på en positiv måte til speiderarbeidet i gruppa. Derfor må du søke om å delta på Eventyr Utland Sveits. Søknadsfristen er 1. november 2023. Alle søkere vil derfor bli bedt om sende inn et anbefalingsbrev fra speiderlederen sin, som sier noe om hvorfor vi bør velge akkurat deg som deltaker. Anbefalingsbrevet sendes på e-post til monika@kmspeider.no.

Deltakere som får plass på turen vil få beskjed om dette. Alle som har fått plass på turen må bekrefte plassen sin innen 17. november 2023. Første deltakerbrev med mer informasjon vil komme på e-post til alle i desember. Siste informasjonsbrev med endelig program og pakkeliste vil komme 2-3 uker før turen.

Det vil koste rundt kr. 10 000 å delta på Eventyr Utland Sveits. Les mer om dette under "Betaling og økonomisk støtte".

Ta kontakt med monika@kmspeider.no hvis du har spørsmål om kurset, påmelding eller betaling.