Forbundslogo

    

Logo, farger

med navn
(.jpg) (.ai) (.eps)

uten navn (bare symbol)
(.jpg) (.ai)

med webadresse
(.jpg) (.ai

 

Logo, svart-hvit

med navn
(.jpg) (.ai) (.eps)

uten navn (bare symbol)
(.jpg) (.ai)

med webadresse
(.jpg) (.ai)

 

Gruppe- og kretslogoer

Grupper og kretser har logoer der symbolet står over teksten gruppe-/kretsnavn og KFUK-KFUM-speidere. Logoene brukes i sammenhenger der det er mer relevant å bruke en gruppe-/kretslogo som avsender.

Du finner logo for alle gruppene ved å følge denne lenken. Du finner logo for alle kretser ved å følge denne lenken. Logoene kan lastes ned i .jpg, .png og .ai-format. Ta kontakt med kommunikasjon@kmspeider.no hvis du ikke finner din gruppe, eller har spørsmål.

 

Riktig bruk av logo

Logoen består av navnet "KFUK-KFUM-speiderne" og et symbol sammensatt av de tre hovedsymbolene organisasjonen står for: lilje, kløver og trekant, satt på en hvit bakgrunnsform. Symbolet kan også brukes alene. 

Logoen kommer i farger eller sort/hvit. Det er viktig at KFUK-KFUM-speiderne fremstår som tydelig og lett gjenkjennelig. Bruk derfor ikke mange varianter av logoen på en og samme trykksak. Logoens hovedfarger er PMS 689 Lilla, PMS 5767 grønn og PMS 1375 oransje. Dersom logoen skal være på trykksaker i sort/hvit, skal også logo i sort/hvit benyttes.

Teksten står i sort eller hvit avhengig av bakgrunn. Logoen kan også brukes negativ.