Hva er Oppdrag bærekraft?

Oppdrag bærekraft er et hemmelig oppdrag dere kan løse sammen i patruljen! Oppdraget vil gjøre dere bedre kjent med FNs bærekraftsmål, verdens felles plan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikheter og stoppe klimaendringene innen 2030. Oppdraget gjøres sammen i patruljen eller ved å lage grupper på to til sju speidere. Oppdraget kan løses av vandrere uten behov for hjelp, men kan også løses av stifinnere med litt hjelp fra lederne. Det tar omtrent to timer å løse oppdraget og dere kan for eksempel løse det på en haik eller et vanlig speidermøte. 

Oppdrag bærekraft vil ikke kreve noen form for organisering av ledere eller foreldre. Dere vil få tilsendt materiell, utover det trengs ikke noe mer utstyr enn skrivesaker. Ledere som ønsker mer informasjon om innholdet i oppdraget kan ta kontakt med forbundskontoret for mer informasjon. 

Merker

Alle som deltar får Oppdrag bærekraft-merke. 

Påmelding 

Det er gratis å delta på Oppdrag bærekraft. Vi sender ut så lenge vi har flere oppdrag igjen. Oppdraget sendes via posten til lederen som melder på, og vil sendes ut oppdrag fortløpende. Ønsker dere oppdraget? Fyll inn skjemaet under.