I 2020 startet en ny strategiperiode i forbundet vårt. I den anledning kan dere ta aktivitetsmerket Strategi som er spesiallaget til strategien. Merket er likt for alle arbeidsgrener.

Møteforslag til dette aktivitetsmerket finner du her.
Du kan også finne aktiviteter i Aktivitetshefte "Ta med strategien til speidergruppa"

BESKRIVELSE AV MERKET

På denne siden finner du krav til aktivitetsmerket. Merkekravene er kun veiledende, tilpass gjerne kravene til egen gruppe og patrulje.

OBLIGATORISKE KRAV

1. Gjennomfør en aktivitet innenfor fokusområdet "Vi betyr en forskjell for andre og naturen"
  2. Gjennomfør en aktivitet innenfor fokusområdet "Vi er åpne og inkluderende"
  3. Gjennomfør en aktivitet innenfor fokusområdet "Vi rekrutterer og utvikler flere gode ledere"

VALGFRIE KRAV

I tillegg kan dere gjøre ett av følgende krav:

• Delta i instagramkonkurransen. Del deres bålbilde på Instagram med emneknaggene #kmspeider og #rundtvåreleirbål
  • Gjennomfør et fullstedig Strategimøte, se Møteforslag: Ta med strategien til speidergruppa

Alle grupper skal ha mottat aktivitetsmerket Strategi i posten i slutten av mars 2020. Hvis dere ønsker merke, men ikke har fått det, så ta kontakt med forbundskontoret.