Har du lyst til å lære mer om hvordan det er å være på leir? Kanskje skal du og gruppen din på en ny leir til sommeren, eller kanskje vil du bare være beredt til å kunne være en ressurs på leirer i årene fremover?

KILT er et forberedelseskurs som anbefales på det varmeste for speidere født '04-'01. 

KILT står for kurs i leirteknikk, og er et grunnleggende kurs om det du trenger å vite før du skal ha patruljen med på leir. Du vil lære om leirbygging, matlaging, sosialt fellesskap og patruljeledelse på leir, deltakelse og leirbål. Kurset passer for deg som ikke har så mye leirerfaring fra før, men som har lyst til å klare deg mest mulig på egenhånd i patruljen på leir til sommeren.

KILT er en trygg, morsom og sosial mini-leir hvor du får god veiledning fra lederne, og tid til å bli godt kjent med speidere fra andre deler av landet.

Hvis du kommer deg til Nordtangen på egenhånd må du være der kl. 19:00 fredag 2.juni. Det vil bli arrangert fellestransport som drar fra Oslo lufthavn 18:00 fredag 2.juni. Du må derfor bestille fly/tog slik at du lander senest 17:30. På mandag 5.juni går fellestransporten fra Nordtangen kl. 13:00. Bestill derfor fly som går tidligst 14:45. Fellestransporten koster 250 kr tur/retur som betales samtidig som deltakeravgiften.

Det vil bli sendt ut et informasjonsbrev til alle påmeldte når påmeldingsfristen går ut.

Påmeldingsfrist er 2.mai.

Deltakeravgift 1300 kr (+ 250 kr fellestransport). Gir Frifondstøtte. Husk å søke innen 1.oktober. Klikk her for å lese mer om hvordan man søker støtte.