Placeholder text
 • Bli med som frivillig i speideren!

  I speideren kan du være leder og frivillig fra du er 17 år. Alle er velkomne som ledere og frivillige: unge, eldre, erfarne, nye, foresatte, og også deg uten speiderbakgrunn! Det eneste du trenger er ønske om å skape gode minner for barn og unge.
 • Du trenger ikke ha vært speider for å bli frivillig!

  Som speiderleder eller frivillig får du lære nye ferdigheter, utvikle deg selv, mulighet til å delta på kurs, et avbrekk fra hverdagen, flotte opplevelser i naturen og bli en del av et lederfellesskap.

  Som speiderleder eller frivillig trenger du ikke ha vært speider før eller forplikte deg til å være frivillig for en lang periode. Du trenger heller ikke ha mye dyrt friluftsutstyr, ha gått mye på tur tidligere eller vite alt om friluftsliv og naturen.

  Speiderledere og frivillige har mange ulike oppgaver. Du kan hjelpe til med praktiske oppgaver på møter eller turer, som å kjøre speidere til og fra tur, spille gitar på leirbål, lage mat eller kake til speiderfest eller noe helt annet. Kan du mye om et tema, for eksempel førstehjelp, klatring, fugler eller geologi, kan du gjerne holde et speidermøte om det!

  Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg

  Fyll inn skjemaet under, så tar vi kontakt med deg! Du kan også ta kontakt med våre vekstkonsulenter på vekst@kmspeider.no, så hjelper vi deg med å finne oppgaver og muligheter i KFUK-KFUM-speideren som passer for deg.

Meld interesse for å bli speiderleder eller frivillig her

Takk for at du er interessert i å bli speiderleder, frivillig eller starte en speidergruppe. Dette skjemaet er helt uforpliktende. Vi tar kontakt med deg så fort vi har mulighet.

Design og utvikling: CoreTrek AS