På lederkonferansen samles våre fantastiske frivillige ledere til en helg full av spennende kurs, aktiviteter og hyggelig fellesskap. Lederkonferansen er for alle rovere, ledere, assistenter og foresatte til speidere hos oss. 

Hvorfor bør du dra på lederkonferansen?
Få påfyll av ny energi og inspirasjon. Bli kjent med nye ledere og lær mye nytt!

Rovere, assistenter og ledere arbeider frivillig med å planlegge og gjennomføre speidermøter, turer og leir og driver organisasjonen vår framover. Det er en stor og viktig oppgave, og det skal samtidig være lærerikt, utfordrende og gøy. Vi ønsker å skape et støttende lederfelleskap som fokuserer på lederteamet, slik at de igjen kan fokusere på speiderne i gruppen!

Tema for konferansen er vekst
Hvor er vi nå, hvordan kan vi rekruttere flere, og hva er veien videre for våre kretser og grupper? Hvordan kan vi utvikle vårt speiderarbeid? Hvordan kan vi skape et inkluderende speiderfellesskap?

Program, kurs og aktiviteter
Vi har satt opp flere kursøkter som vil passe for helt nye ledere, litt erfarne og veldig erfarne. Velg kursøkter du ønsker under påmelding. Les om kursøktene her.

På lørdag er det tid for aktivitet! Du kan velge i mellom 8 forskjellige aktivieter. Noen av aktivitetene har begrenset plass og et lite tillegg i prisen. Påmeldingen skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Du velger hvilken aktivitet du ønsker under påmelding. Les om aktivitetene her.

Det blir stands og muligheter for å snakke med frivillige utvalg, landsstyret og ansatte ved forbundskontoret. Du kan bestille en mentortime her. Det blir en egen kursholderlounge med aktive kursholdere i forbundet og en roverkontaktsamling. 

Påmelding
Billettene går unna i en fei, meld deg på i dag!

Spørsmål?
Prosjektleder for lederkonferansen er Magnus Heltne som kan nås på magnus@kmspeider.no eller telefon 954 73 369. 

Foto: Håkon Kristoffersen