På lederkonferansen 2021 samler vil alle de fantastiske frivillige lederne vi har i KFUK-KFUM-speiderne! Det vil være mange nyttige kurs, spennende aktiviteter, tid til å fylle på med ny energi og inspirasjon, bli kjent med noen nye og lære seg mye nytt!

Hvorfor bør du dra på lederkonferansen?
Det er rovere, assistenter og ledere som arbeider frivillig med å planlegge og gjennomføre speidermøter, turer og leir og driver organisasjonen vår framover. Det er en stor og viktig oppgave, og det skal samtidig være lærerikt, utfordrende og gøy. Et støttende lederfelleskap er en forutsetning og lederpleie er noe man lett glemmer fordi det alltid er så mye annet å gjøre, men det er like viktig å fokusere på lederteamet som å fokusere på speiderne i gruppen! Dette er en god anledning til å ta turen sammen med alle ledere og rovere i speidergruppa for påfyll og å skape et enda bedre felleskap.

Om lederkonferansen
Lederkonferansen 2021 arrangeres 22. til 24.oktober på Scandic Bergen City! Når du melder deg på konferansen skal du velge hvilke kurs og aktiviteter du ønsker å delta på. Mange av kursene har begrenset plass, noen har et tillegg i prisen og påmeldingen skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet. 

Program, kurs og aktiviteter
Tema for konferansen er VEKST! Hvor er vi nå, hvordan kan vi rekruttere flere, og hva er veien videre for våre kretser og grupper? Hvordan kan vi utvikle vårt speiderarbeid? Hvordan kan vi skape et inkluderende speiderfellesskap? Se program og aktiviteter i sidemenyen!

Kursene vil passe for helt nye ledere, litt erfarne og veldig erfarne, så her er de noe for alle! I tillegg til kurs og aktiviteter vil det være flere stands og muligheter for å snakke med frivillige utvalg, landsstyret, bestille en mentortime og snakke med ansatte ved forbundskontoret. Det vil også bli en egen kursholderlounge med aktive kursholdere i forbundet og en roverkontaktsamling.

Påmeldingen starter 1.juni!

Prosjektleder for lederkonferansen er Magnus Heltne som kan nås på magnus@kmspeider.no eller telefon 954 73 369. 

Foto: Håkon Kristoffersen