Program
Kursøktene
Aktivitetene
Konferanseavgift
Reise
Påmelding
Pakkeliste

På lederkonferansen 2019 samler vil alle de fantastiske frivillige vi har i KFUK-KFUM-speiderne! Det vil være mange nyttige kurs, spennende aktiviteter, tid til å fylle på med ny energi og inspirasjon, bli kjent med noen nye og lære seg mye nytt.

Hvorfor bør du dra på lederkonferansen?
Det er rovere, assistenter og ledere som arbeider frivillig med å planlegge og gjennomføre speidermøter, turer og leir og driver organisasjonen vår framover. Det er en stor og en viktig oppgave, og det skal samtidig være lærerikt, utfordrende og gøy. Et støttende lederfelleskap er en forutsetning og lederpleie er noe man lett glemmer fordi det alltid er så mye annet å gjøre, men det er like viktig å fokusere på lederteamet som å fokusere på speiderne i gruppen! Dette er en god anledning til å ta turen sammen med alle ledere og rovere i speidergruppa for påfyll og å skape et enda bedre felleskap.

Om lederkonferansen
Lederkonferansen 2019 arrangeres 25. til 27.oktober på Scandic Lillehammer hotell som ligger idyllisk til ved Mesnaelva og skogen ovenfor Lillehammer sentrum. Når du melder deg på konferansen skal du velge hvilke kurs og aktiviteter du ønsker å delta på. Mange av kursene har begrenset plass, noen har et tillegg i prisen og påmeldingen skjer etter førstemann-til-mølla-prinsippet.

Hotellet har Norges beste frokost og store og flotte konferanserom slik at vi kan samle alle deltakerne til festmiddag. Det er også ute- og innendørs varmkulp og basseng, badstuer og relax-område noe alle som bor på hotellet har fri tilgang til hele helga. 

Program, kurs og aktiviteter
Tema for konferansen er Vi utvikler fremtidens ledere! 

Programmet består av flere kurs du kan velge mellom fra modellen lederstien. Kursene vil handle om hvordan vi tiltrekker oss og tydeliggjør behovet for ledere i speidergruppa, tenker fremover og planlegger rekruttering og gruppas behov. Dette vil være nyttig for både rovere som lager roverarrangementer som stifinnerledere som planlegger neste semester. Mer om denne ledersti-modellen som vil være tema for konferansen kan du lese på side 8 og 9 i lederforum 1/2019.  I tillegg til nyttige kurs kan du velge en av flere aktiviteter.

Det vil være kurs som passer for helt nye ledere, litt erfarne og veldig erfarne, så her er de noe for alle. I tillegg til kurs og aktiviteter vil det være flere stands og mulighet for å snakke med frivillige utvalg, landsstyret, bestille en mentortime og snakke med ansatte ved forbundskontoret. Det vil også bli en egen kursholderlounge med aktive kursholdere i forbundet og en roverkontaktsamling.

Påmelding
Påmeldingen gjøres i HyperSys. Fristen gikk ut 8.september, men det er fortsatt noen ledige plasser. Du kan melde deg på i HyperSys og påmeldingen din vil være "ventende" til du får bekreftet at du får plass. 

Toppbilde: Helene Moe Slinning