Gruppe- og kretsnettside
 

Se bilder og nettveileder her

Har dere ikke egen nettside, men ønsker å opprette en? Ta kontakt med katrine@kmspeider.no. Vi kan hjelpe dere å sette opp og endre innholdet på siden hvis dere ønsker det. Nettsiden er en landingsside. Det vil si at all informasjon for besøkende vises på en side. I malen ligger forslag om informasjon som både skal treffe eksisterende og potensielt nye speidere og ledere. Vi anbefaler at dere har lite informasjon som må oppdateres og at for eksempel kontakte-posten er en egen for speidergruppa. Se eksempelsiden her: eksempel2.kmspeider.no.

Ønsker dere å få en e-post til gruppa med gruppenavn@kmspeider.no kan vi også hjelpe dere med det.

Bilder til gruppe- eller kretsnettside

Bilder er viktig for å få en visuelt fin og innbydende nettside. Her kan du finne bilder i riktig format som kan benyttes på gruppa og kretsen sin egen nettside på kmspeider.no. Husk å krediter fotografen på nettsiden. Du ser hvem som har tatt bilde i filnavnet. I samme mappe finner du også en nettveileder. 

Facebookside og bilder til rekruttering

Facebook kan være en fin kanal for å rekruttere speidere og spre informasjon om deres speidergruppe eller krets. Her kan du finne bilder i riktig format, som kan bruke ved rekruttering på Facebook

Maler til ungfritid.no

Ungfritid.no er en digital oppslagstavle laget av Frivillighet Norge. Her kan barn og unge over hele landet finne fritidsaktiviteter nær seg. Speidergrupper kan lage annonser på ungfritid.no for å nå ut til speiderne, og vi har ferdige maler som dere kan bruke så det er enkelt å komme i gang. For å få opprettet annonser må du fylle ut dette skjemaet eller sende en epost til magnus@kmspeider.no. Når du har fått mail om at annonsen er opprettet kan du logge inn, legge inn malene og tilpasse de til din gruppe.

Malene til ungfritid.no finner du her.

Foto: Helene Moe Slinning