Programhefte familiespeidere

Programhefte familiespeidere, er et hjelpemiddel for familiespeiderne. 

Programhefte oppdagere

Programhefte oppdagere, er et hjelpemiddel for oppdagerledere. I heftet finnes et oversikt over oppdagerprogrammet med speiderstigen, semestermerkene og aktivitetsmerker.

Programhefte stifinnere

Programhefte stifinnere, er et hjelpemiddel for stifinnerledere. I heftet finnes et oversikt over stifinnerprogrammet med speiderstigen, semestermerkene og aktivitetsmerker.

Programhefte vandrere

Programhefte vandrere, er et hjelpemiddel for vandrerledere. I heftet finnes et oversikt over vandrerprogrammet med speiderstigen, gradsprogram og aktivitetsmerker.

Programhefte rovere

Programhefte rovere, er et hjelpemiddel for roverledere. I heftet finnes en oversikt over roverprogrammet med speiderstigen, roverekspert og aktivitetsmerker.

Leirhåndbok

Leirhåndboken er en veileder dere kan bruke i leirplanleggingen for landsleir, kretsleir og gruppeleir.

Last ned eller besøk nettsiden

Her finner du leirhåndboka. Du kan lagre en kopi på egen Google Disk eller laste ned filen som Microsoft Word-dokument og tilpasse filen etter deres ønsker og behov.
Her kan du lese håndboka på nett.

 


Ta med strategien til speidergruppa

I aktivitetsheftet Ta med strategien til speidergruppa finner dere tips til hvordan dere kan bli kjent med den nye strategien gjennom ulike aktiviteter.  

Leirbålshefte

Nytt leirbålshefte med leirbålssanger, rop og rim. Vi har også filmet de og satt inn QR-koder som enkelt tar dere til filmene dersom dere har glemt en bevegelsessang eller et rop.  

Veiledning for roveraspiranttiden

I veiledning for roveraspiranttiden finner dere informasjon om hvordan dere kan ta opp rovere og sikre en god roveraspiranttid.   

Last ned

Last ned veiledning for roveraspiranttiden (.pdf)
Les veiledning for roveraspiranttiden på nett (Issuu) - Kommer

Gradsprogrammet

I heftet Gradsprogrammet. Tips og aktiviteter til gjennomføring finner dere tips til hvordan dere kan gjennomføre gradsprogrammet.  

Speiderstigen

Emneoversikt for speidertiden er en oversikt over de emnene/målene som tilhører ulike deler av speidertiden. Hele speiderstigen finner du også her.

Dragekjemperne

Dragekjemperne er et ferdig trosopplæringstiltak menigheten kan tilby for 9 og 10-åringer. Det er knyttet til legenden om St. Georg, og inneholder forslag til gudstjeneste, rollespill og ulike aktiviteter hvor trosopplæring og friluftsliv går hånd i hånd.

Dagsturen

Dagsturen.
12 ferdige opplegg med alt du trenger for en heldagstur.
3 turer for hver årstid.
Deltakerhefte, lederveiledning og aktivitetsark i hver sin pdf.
Utgitt med støtte fra Gjensidigestiftelsen.

 

Førstehjelp på 1-2-3

Heftet Førstehjelp 1-2-3 kan brukes både som et oppslagsverk for noen av de vanligste skadene, men også som en hjelp og veiledning for patruljer som skal ta førstehjelpsmerkene «Grunnleggende førstehjelp» og «Førstehjelp vinter».

Grunnkurs patruljefører

Grunnkurset tar for seg patruljedrift og program. Hvordan fungerer speiderprogrammet? Hvordan planlegger man et patruljemøte og en semesterplan? Trykk her for å kjøpe boka i Speiderbutikken.  

Videregående kurs patruljefører

Videregående kurs tar for seg patruljeturen og alt arbeidet som følger med. Deltakerne skal selv få erfaring med planlegging, gjennomføring og etterarbeid av en patruljetur. Trykk her for å kjøpe boka i Speiderbutikken.

Patruljeliv

Den viktigste håndboken for patruljeførere. Anbefales for alle nye patruljeførere. Viktig ressurs til patruljeførerkursene. Ny utgave i 2018. Trykk her for å kjøpe boken i Speiderbutikken.