Programhefte oppdagere, er et hjelpemiddel for oppdagerledere. I heftet finnes et oversikt over oppdagerprogrammet med speiderstigen, semestermerkene og aktivitetsmerker.

Programhefte stifinnere, er et hjelpemiddel for stifinnerledere. I heftet finnes et oversikt over stifinnerprogrammet med speiderstigen, semestermerkene og aktivitetsmerker.

Programhefte vandrere, er et hjelpemiddel for vandrerledere. I heftet finnes et oversikt over vandrerprogrammet med speiderstigen, gradsprogram og aktivitetsmerker.

Programhefte rovere, er et hjelpemiddel for roverledere. I heftet finnes et oversikt over roverprogrammet med speiderstigen, roverekspert og aktivitetsmerker.

Speiderstigen

Emneoversikt for speidertiden er en oversikt over de emnene/målene som tilhører ulike deler av speidertiden. Hele speiderstigen finner du også her.

Familiespeiding

KFUK-KFUM-speiderne har i flere år hatt familiespeiding som arbeidsgren. Dette er et speiderarbeid som retter seg mot hele familien. I dette ressursheftet legger vi opp til at familiespeiderne skal være mest mulig ute. Hefetet inneholder mye nyttig informasjon for deg som vil drive familiespeiding – alt fra det praktiske, til møteforslag og programideer. Les mer om familiespeiding her.

Dragekjemperne

Dragekjemperne er et ferdig trosopplæringstiltak menigheten kan tilby for 9 og 10-åringer. Det er knyttet til legenden om St. Georg, og inneholder forslag til gudstjeneste, rollespill og ulike aktiviteter hvor trosopplæring og friluftsliv går hånd i hånd.

Les mer og last ned:

Dragekjemperne 

Dagsturen

Dagsturen.
12 ferdige opplegg med alt du trenger for en heldagstur.
3 turer for hver årstid.
Deltakerhefte, lederveiledning og aktivitetsark i hver sin pdf.
Utgitt med støtte fra Gjensidigestiftelsen.

Last ned:

Last ned lederveiledning (.pdf)
Last ned deltakerhefte (.pdf)
Last ned aktivitetshefte (.pdf)
Last ned lærveiledning (.pdf)

Deltakerhefter og merker kan bestilles i speiderbutikken.no. Heftene er gratis, men du betaler porto.  

Nøkler til en god andakt

Nøkler til en god andakt, inneholder tips og veiledning til hvordan du kan forberede andakten på speidermøtet eller på tur.

Førstehjelp på 1-2-3

Heftet Førstehjelp 1-2-3 kan brukes både som et oppslagsverk for noen av de vanligste skadene, men også som en hjelp og veiledning for patruljer som skal ta førstehjelpsmerkene «Grunnleggende førstehjelp» og «Førstehjelp vinter».

Les mer og last ned

Førstehjelp på 1-2-3