BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN

På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten. 

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk ost og grønnsaker, bruk gjerne et rivjern.
  2. Lag et kutt på langs i kjøttølsa og fyll sprekken med ost og grønnsaker.
  3. Strø på salt og pepper.
  4. Pakk pølsa inn i folie og stek i glørne i omtrent 10 minutter. 
  5. Spis pølsa i pølsebrød eller lumpe, eller server med potet og rømme. 
     

UTSTYR

Oppskriften holder til rundt 4 porsjoner.

Ingredienser

  • Fire kjøttpølser
  • 100 gram ost
  • 1/løk
  • 1/2 paprika
  • 1 gulrot
  • Eventuelt potet
  • Salt og pepper
  • Rømme

Annet utstyr

  • Skjærefjøl
  • Aluminiumsfolie
  • Kniv
  • Bål
  • Eventtuelt rivjern og bestikk, ketchup og sennep