Fylt pølse - Oppskrift
Fylt pølse er enkel og god turmat.
- Oppdagere (6-7 år),
- Stifinnere (8-9 år),
- Vandrere (10-15 år),
- Rovere (16-25 år)
- Mellom (30-90 min)
- Mat
BESKRIVELSE AV AKTIVITETEN
På denne siden finner du beskrivelse av hvordan du kan gjennomføre aktivteten.
SLIK GJØR DU
- Finhakk ost og grønnsaker, bruk gjerne et rivjern.
- Lag et kutt på langs i kjøttølsa og fyll sprekken med ost og grønnsaker.
- Strø på salt og pepper.
- Pakk pølsa inn i folie og stek i glørne i omtrent 10 minutter.
- Spis pølsa i pølsebrød eller lumpe, eller server med potet og rømme.
UTSTYR
Oppskriften holder til rundt 4 porsjoner.
Ingredienser
- Fire kjøttpølser
- 100 gram ost
- 1/2 løk
- 1/2 paprika
- 1 gulrot
- Eventuelt potet
- Salt og pepper
- Rømme
Annet utstyr
- Skjærefjøl
- Aluminiumsfolie
- Kniv
- Bål
- Eventtuelt rivjern og bestikk, ketchup og sennep